Arkadiakoret
Norges første greske kor, stiftet 21.9.1981
Dirigent: Marilena Zlatanou

Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+

MMinnekonsert_Theodorakis_2021_001.jpgannen som skjenket sitt land og resten av verden intet mindre enn en musikalsk” Partenon”, fylte 96 år den 29. juli, men gikk dessverre ut av tiden den 2. september i år.
Theodorakis var en musikk- og kultur-gigant som aldri kommer til å bli glemt!

  • Sjeldent har en komponist vært så høyt elsket mens han ennå var i livet
  • Sjeldent har en komponist vært skattet like mye av folkemassene som av de strengeste musikkritikere
  • Sjeldent har livsbanen til en komponist vært så ubrytelig knyttet til sitt lands historiske og politiske samtid
  • ARKADIAKORET med sin dirigent Marilena Zlatanou og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos inviterer til en minnekonsert som består av et representativt utvalg fra de forskjellige epokene av hans mangfoldige og enorme kunstneriske produksjon - alltid med kommentarer som knytter an til den virkeligheten som inspirerte ham: Alt fra den første sangen han komponerte som 12årig gutt, til noe av det nyeste han har skrevet, og ikke minst, flere av de mest kjente og kjære sanger som vi har hatt gleden og privilegiet å framføre i alle våre virkeår, er inkludert i denne minnekonserten.
    En konsert som vil glede alle som er glad i Mikis Theodorakis musikk og hans land, Hellas! Og, ikke minst, en ærverdig honnør til den komponisten som betød så mye for et land i turbulente og vanskelige tider, og som samtidig skjenket hele verden en høyt skattet musikalsk kulturarv for ettertiden.
  • Velkommen til Gamle Raadhus scene (Christianiatorg, Oslo), 7. November 2021, kl. 18:00

 

 

Theodorakis_konsert_den_greske_kirken_20.11.21_001.jpg

ARKADIAKORET med sin dirigent Marilena Zlatanou og pianisten Stefan ibsen Zlatanos presenterer et program bestående for det meste av verk av Mikis Theodorakis, så vel som et par stykker fra deres nye planlagte program, feiringen av 200år fra den «greske revolusjonen» i 1821.

Maria Bebudelses kirke (Thor Olsens gr. 9, Oslo) 20. november, kl. 18:00


Video

Video

Følg oss på FacebookWebløsning ©2017 av Web Norge